Personlig Tarot & Orakel Tjänster

Samt

Andlig Medial Vägledning

 • Be thankful for what you have; you’ll end up having more. If you concentrate on what you don’t have, you will never, ever have enough” 

  -Oprah Winfrey
 • “Tarot is always whispering to you. Tarot weaves truth, stories, secrets, and tales.  All you need to do is slow down and listen.”

 • “You are the secret. Let tarot guide you. And remember, if you want to embody the World card, first you must ask for it.”

 • “If you can create something in your heart and then act on it to make it happen, that is magic.

  Very simple, very straightforward—no witches, no spells, and no broomsticks.”

 • Faith is taking the first step even when you don’t see the whole staircase.”

  Martin Luther King, Jr.

Här kommer en länge introduktion till Lizas olika tjänster som sker via telefon.

(Inom kort även via Skype-teckna upp för Lizas nyhetsbrev så blir du meddelad när detta sker före alla andra)

Bokning av dessa sker via Boka nu sidan

Med en telefon tarot läsning får du klarhet i dina frågor på ett snabbt och enkelt sätt. En 15 min läsning innehåller en allmän läsning och upp till fyra frågor.

Den räcker till när man behöver få en överblick över din nuvarande situation och ca 1-3 månader framåt.

Denna läsning rekommenderar Liza till kunder som vill testa på Tarot och till dom som har färdiga frågor redan uttänkta i förväg.  

 

Med en telefon tarot läsning får du klarhet i dina frågor på ett snabbt och enkelt sätt. En 30 min läsning innehåller en allmän läsning och upp till sex frågor.

Det är det perfekta alternativet när du behöver hjälp med ett beslut & få klarhet i din nuvarande livssituation.

Liza kombinera tarot och klärvoajans och denna tarot läsning täcker de senaste två åren, nutid och de kommande 6-12 månaderna framåt.

 

Med en telefon tarot läsning får du klarhet i dina frågor på ett snabbt och enkelt sätt. En 60 min läsning innehåller en tarot läsning med obegränsad mängd frågor. (Ett mycket populärt val bland kunderna)

Det är det perfekta alternativet när du behöver hjälp med ett alt. flera olika beslut och få klarhet på en djupare nivå. Liza kombinera tarot och klärvoajans och denna långsiktiga läsning täcker de senaste två åren, nu tid & 1-2 år framåt

 

 

15 Minuter

Med en telefon tarot/orakel läsning får du klarhet i dina frågor på ett snabbt och enkelt sätt. En 15 min läsning innehåller en allmän läsning och upp till fyra frågor.

Det är det perfekta alternativet när du behöver hjälp med ett beslut rörande dig själv och vill enbart få snabba svar som hjälper dig här och nu.

Liza kombinera tarot och orakel kort och denna kortsiktiga läsning täcker den nuvarande livssituationen och de kommande 1-3 månaderna.

 

30 minutes

Med en telefon tarot/orakel läsning får du klarhet i dina frågor på ett snabbt och enkelt sätt. En 30 min läsning innehåller en allmän läsning och upp till sex frågor.

Det är det perfekta alternativet när du behöver hjälp med ett beslut rörande dig själv , nära och kära samt få en helhets bild av vad som är på väg.

Liza kombinera tarot och orakel kort och denna medel kortsiktiga läsning täcker den nuvarande livssituationen och de kommande 3-6 månaderna.

 

1 timme

Med en tarot/orakel läsning får du klarhet i dina frågor på ett snabbt och enkelt sätt. En 60 min läsning innehåller en allmän läsning med obegränsad mängd frågor. (En favorit bland kunderna)

Det är det perfekta alternativet när du behöver hjälp med flera olika beslut rörande dig själv, nära och kära och du är villig att gå djupare själsligt.

Liza kombinera tarot och orakel kort och denna läsning & den täcker den nuvarande livssituationen och de kommande 1-2 åren alt. den tidsram du själv fastställer.


Andlig och Medial vägledning.

30 minuter

Denna tjänst är till för dig som vill få en djupare kunskap om hur du skall vidareutveckla dig själv andligt och medialt samt få vägledning om din framtid.

Detta är en kraftfull och insiktsfull läsning där inga tarotkort används bara ren klärvoajans.

Andlig och medial vägledning handlar mer om dig just nu i ditt liv än din partner, vänner eller familjemedlemmar.

 

Andlig och Medial vägledning.

60 minuter

Denna tjänst är till för dig som vill få en djupare kunskap om hur du skall vidareutveckla dig själv andligt och medialt samt få vägledning om din framtid.

Detta är en kraftfull och insiktsfull läsning där inga tarotkort används bara ren klärvoajans.

Andlig och medial vägledning handlar mer om dig just nu i ditt liv än din partner, vänner eller familjemedlemmar.